Kruis


         

Monteur Zuidoostbeemster
Mail

Ik krijg veel vrijheid in mijn functie

Het meest waardevolle dat ik heb geleerd bij DETEC is om geduldiger te zijn naar de klant toe, waardoor ik beter kan luisteren naar wat de wensen zijn. Ik ben iemand die uit de praktijk komt en kan mezelf nog verder ontwikkelen op commercieel gebied. Het allermooiste aan mijn werk bij DETEC vind ik de vrijheid die ik heb in mijn functie.Ik ga elke dag dat ik bij DETEC werk met een voldaan en blij gevoel naar huis! 

play

Het is altijd gezellig

Ik neem bijna geen pauze, omdat ik veel onderweg ben. Alleen als we op kantoor zijn, dan nemen we een pauze. Ik heb een goede band met collega’s. Het is altijd gezellig en we werken met zijn allen hard om de klus te klaren. Op kantoor hebben we lekkere koffie. Buiten bij de klanten hangt het af bij wie je komt.

DETEC over Robert 

Robert begeleidt projecten met betrekking tot brandmeldsystemen en stuurt ze aan. Naast het begeleiden van projecten doet Robert ook mee aan installatiewerkzaamheden. Robert werkt met gedreven collega’s en gaat complexe projecten niet uit de weg. Hij zorgt altijd voor de beste resultaten voor onze klanten.