Kruis


         

Monteur Zuidoostbeemster
Mail

We staan altijd voor elkaar klaar

Mijn dag begint vanuit huis waarvandaan ik naar de klus rij overal in Nederland. Afhankelijk van wat de klant wil, installeren we dan bij de desbetreffende klant een inbraakmeld-, camera-, brand- en/of toegangscontrolesysteem. Het kan variërend zijn waar je die dag staat. Het ene moment sta je in een woonhuis en het andere moment sta je in een grote bedrijfshal.

Wat ik het meest waardevol vind om te leren bij DETEC is in mijn geval de ontwikkeling van jezelf. En hiermee dus continu het beste uit jezelf naar boven te halen. Uiteindelijk werkt dit ook z’n vruchten af op de werkvloer. Ik ga met een voldaan gevoel naar huis als ik een zo productief mogelijk dag heb kunnen draaien waarbij ik een hele mooie installatie heb mogen maken. En waarbij de klant ook blij is met onze installatie.

play

De sfeer binnen het bedrijf is geweldig 

Alle jongens kunnen het goed met elkaar vinden. Als ik ‘s ochtends mijn bed uit kom, heb ik bij elk project echt zin om aan het werk te gaan. Dat heeft er vooral mee te maken dat we ook echt een mooi systeem bouwen. Het hoeft niet altijd snel en duurt het een dagje langer, dan duurt het een dagje langer. Maar het moet goed en het moet mooi. 

Mijn pauzes zijn altijd gezellig. Ik vind het ook altijd wel leuk om dan een praatje te maken met de klant of een van mijn collega’s. Mijn band met mijn collega’s is goed en kan met iedereen door één deur. Of er goede koffie is, hangt toch echt af van de klant waar we komen. Maar op de zaak hebben we niks te klagen.

We blijven doelstellingen opstellen 

Het allerleukste aan mijn werk bij DETEC, ja dat is een goede vraag. Deze kan ik eigenlijk niet goed beantwoorden. Omdat ik eigenlijk vrijwel alles wat ik doe binnen DETEC leuk vind om te doen. Daarom ga ik ook iedere dag met plezier naar het werk. Ik zie mijn carrière nog als één grote groeifase en we blijven ook doelstellingen opstellen, want ik wil uiteindelijk de beste monteur van DETEC worden. 

DETEC over Jordy

Jordy installeert inbraakmeld-, intercom-, toegangscontrole- en camerasystemen. Het installeren en begeleiden van zowel grote als kleine projecten vindt hij geweldig. Jordy is altijd enthousiast en niets is onmogelijk voor hem. Voor onze klanten wil hij alleen het beste en zet zich daar dan ook 100% voor in.