Kruis


         

Monteur Zuidoostbeemster
Mail

Je bent geen nummer

Je merkt dat het een echt familiebedrijf is. Je bent geen nummer en iedereen wordt persoonlijk behandeld. Wil je wat leren, dan krijg je de kans om wat te leren. Als jij laat zien dat je graag wil, dan krijg je dat ook terug. Alles wat je leert bij DETEC is waardevol, de kennis die je opdoet, gebruik je elke keer opnieuw in je installaties of programmeringen.

play

Ik ben ook elke dag blij als ik weer mag werken 

Als de sfeer goed is, heb je zelf ook een positieve mood om elke dag weer naar je werk te gaan en bezig te gaan met je werkzaamheden. Ik ga elke dag wel naar huis met een blij gevoel. Ik ben ook elke dag blij als ik weer mag werken. Elke keer als ik een grote installatie heb afgerond, heb ik een voldaan gevoel. Het allermooiste om te doen, vind ik een complete installatie installeren die bestaat uit een inbraakmeldsysteem gecombineerd met camerasysteem en toegang-/intercomsysteem.

Mijn band met collega’s is erg goed, bij velen heb je ook echt een vriendschappelijke band. Het lijkt af en toe  een grote familie. Als we met meerdere collega’s op een klus staan, eten we vaak gezamenlijk. En de koffie die we op kantoor hebben is altijd goed!