Kruis


         

Monteur Zeeland
Mail

Je doet het met het hele team…

Het meest waardevolle dat ik geleerd heb bij DETEC is dat je er zelf voor moet zorgen dat je plezier hebt en houdt in je werk. Dit is iets wat je met het complete team moet doen, maar zelf draag je daar ook je steentje aan bij. De pauzes gaan gepaard met een bakje koffie. De koffie is perfect. Het is een bonenmachine, duurt iets langer maar dan heb je ook wat. Uiteraard wordt er dan gekletst over van alles, dat kan over het werk gaan, maar net zo goed over het weekend. 

play

Ik heb tot op de dag van vandaag nog geen spijt

Eigenlijk ga ik elke dag wel met een voldaan gevoel naar huis. Alles bij elkaar gezien, het team met de collega’s, het werk en alles wat erbij komt, maakt dat ik elke dag met een blij en voldaan gevoel naar huis ga. Voor mij persoonlijk is het wellicht wel een beetje vertekend beeld, omdat ik sowieso blij ben dat ik nog kan en mag werken. In 2018 getroffen door een hersenbloeding en daar ben ik gelukkig goed uitgekomen, maar dit heeft wel een impact gehad op mijn leven en hoe ik tegen dingen aankijk. Ik ben daarna in april 2019 bij DETEC begonnen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen dag spijt van.

Ik ben trots om voor DETEC te werken

Het mooiste van het werken bij DETEC is toch wel het feit dat iedereen zich zo hard inzet om alles uiteindelijk toch weer voor elkaar te krijgen. Het is op dit moment bizar druk en we moeten op alle vlakken alle zeilen bijzetten en als je dan ziet dat iedereen zich daar dan ook zo voor inzet dan word ik daar blij van. Ik kan met recht zeggen dat ik trots ben om voor DETEC te werken en ik ben nog trotser op het team van collega’s.

Mijn band met collega’s? Ik weet niet hoe de collega’s daar zelf over denken, maar ik ervaar het zelf als een hele goede band. Ik probeer altijd mijn best te doen voor ze en dat zelfde merk ik ook terug. Dus het zal goed zijn!